Volg ons op Facebook

Kies de nieuwbouwwoning die bij u past

In De Scheifelaar, worden een aantal zeer fraaie nieuwbouwwoningen aangeboden. U hoeft hier niet zelf te bouwen en kiest uit de basisontwerpen die al klaar liggen. Deze huizen worden gebouwd op een prachtige locatie, waar de infrastructuur al is aangelegd. Het bijzondere is, dat u het basisontwerp direct kunt uitbreiden met diverse keuzeopties. Opties waarvoor u normaal gesproken uw huis zou willen verbouwen, zoals een extra ruime woonkeuken, of een werkkamer aan de tuin. Zo kunt u het basisontwerp perfect aanpassen aan uw woonwensen.
Doordat de basisontwerpen gelijk zijn, is er duidelijk eenheid in de straat. Toch heeft uw woning een eigen identiteit, die perfect past bij uw levensstijl.

Wilt u geinformeerd worden over alle uitbreidingsmogelijkheden. Neem contact op met de wooncoach, zij helpt u graag om een goede keuze te maken uit alle indelingen en uitbreidingen.
  Deelplan 1: De Entree, vrijstaande nieuwbouwwoningen
In dit gebied hebt u keuze uit 13 vrijstaande woningen die gebouwd worden in een laan. Het basisontwerp is gemaakt door Van Houtum Architecten en heeft een traditionele stijl. Als u wilt, kunt u direct kiezen uit verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals hierboven uitgelegd.
Zo hebt u een unieke nieuwe woning op een unieke plek. Kiest u bijvoorbeeld voor een garage voor uw oldtimer, een berging, of liever voor een aparte speelkamer voor de kinderen?
Uw gevel in dit plan heeft bruin-rode tinten. Hebt u liever een wit huis? Neem dan contact op met de Wooncoach. Zij vertelt u graag wat de opties zijn als u het net anders wilt dan hier beschreven is. De Wooncoach denkt met u mee en vertelt u alle mogelijkheden, zodat uw woonwensen toch kunnen uitkomen.
Type woning: vrijstaand
Inhoud: ca. 641m3
Perceelsoppervlak: vanaf 500 m²
Type woning: vrijstaand - variant
Inhoud: ca. 697m3
Perceelsoppervlak: vanaf 500 m²
  Deelplan 7: De Hoeven, veel mogelijkheden in strakke stijl
Dit plan bestaat uit witte woningen met strakke details, ontworpen door Bedaux - de Brouwer architecten. U kunt kiezen uit één van de vijf herenhuizen op rij, een 2 onder een kap, of een vrijstaande woning. Deze worden gebouwd in een wijkje met een sfeervol plein.

Ook hier geldt dat er direct diverse uitbreidingsmogelijkheden zijn. U kiest zelf of uw keuken aan de tuin of aan het plein ligt en of u een bijkeuken wilt. Ook wanneer u een slaapkamer en badkamer op de begane grond wenst, ligt daar al een ontwerp voor klaar. Met deze nieuwbouwwoningen laat u al uw woonwensen uitkomen!
Type woning: Herenhuis
Inhoud: vanaf 483m3
Perceelsoppervlak: vanaf 155m²
Type woning: Halfvrijstaand
Inhoud: vanaf 550m3 - 645m3
Perceelsoppervlak: vanaf 344m²
Type woning: Vrijstaand
Inhoud: ca. 643m3
Perceelsoppervlak: vanaf 354m²
  Deelplan 6: Het Paviljoen
Liever zelf bijzonder bouwen?
Klik hier.
Benieuwd naar alle uitbreidingsmogelijkheden.
Laat u informeren door de wooncoach.