Volg ons op Facebook

"Dit is zo’n leuk avontuur!”"

Elke dag thuiskomen met een vakantiegevoel. Volop genieten van rust, ruimte, het licht en de groene omgeving. In het huis waar je al je wensen kwijt kan. Voor Ruud en Berna Vogels gebeurde dat echt. Sinds april 2013 wonen zij in hun riante patio-bungalow op De Scheifelaar en beleven zij nog steeds elke dag alsof ze op vakantie zijn. Ruud: “We vonden het avontuur gewoon leuk en zijn het aangegaan. En we zijn echt blij, want het is goed wonen hier!”

Ruud werkt als operations manager bij Philips Health Care en is veel op weg of werkt thuis. Berna is bloemist. Nadat hun twee kinderen het huis uit gingen, waren zij op zoek naar een andere woning. “Ons vorige huis hebben we zelf steen voor steen gebouwd samen met de architect. Die heeft deze bungalow ook ontworpen. Een goede bekende dus, wat voor ons beslissen nog makkelijker maakte”, aldus Berna.

Flexibiliteit

“We zijn enorm blij met de leefruimte die we hier hebben”, vertelt Ruud. “De ervaring met Bouwbedrijf Van de Ven was ook echt heel goed. Ze stonden elk moment voor je klaar, hebben ons in alles begeleid en regelden hun zaken perfect.” Berna vult aan: “En samen brainstormen over hoe je een ruimte in wilt delen, dat is fantastisch!” Los van de rust en ligging - je zit namelijk zo in het centrum en het buitengebied - is ook de saamhorigheid in de buurt groot. Berna: “Dat zie je niet zo vaak meer, maar is echt leuk!”

Energiek

Beiden ervaren Veghel enorm positief. Ruud: “Het is een energiek dorp waar veel gebeurt.” Berna vult aan: “We genieten er ook echt volop van. De restaurants, de bioscoop, we hebben het goed naar onze zin.” Vooral de Noordkade spreekt het stel aan, maar ook kleine dingen die aangepakt worden in de dorpskern vallen op. Berna: “Je moet het willen zien, maar als je dat doet is het echt geweldig!”