Volg ons op Facebook

Informatie over kavels, zelfbouwen en nieuwbouwwoningen op maat

Heeft u vragen over de kavels en zelfbouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwbouwwoningen op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze wooncoach.

Officieel koopt u een kavel van CV De Scheifelaar. Dat is een samenwerking tussen de Gemeente en Bouwbedrijf Van de Ven. Uw directe contactpersoon is geen makelaar die zijn kavels of huizen wil verkopen, maar een Wooncoach. Een coach die uitgaat van úw wensen en die u begeleidt in het maken van de juiste keuzes.

De Wooncoach komt bij u thuis, of op een andere plek die u fijn vindt. Wel zo gemakkelijk. U geeft aan wat uw wensen zijn en waar u van droomt. Maar ook wat u absoluut niet wilt.

De Wooncoach vertelt u uitgebreid over alle mogelijkheden binnen De Scheifelaar: de kavels, de woningen, de ontwerpen, de voordelen en de aandachtspunten. Ze kan aangeven wat uw woonwensen ongeveer kosten. Samen onderzoekt de beste match tussen uw wensen en uw budget.

Gedurende het aankooptraject van de kavels en de woningen is de Wooncoach uw aanspreekpunt. U kunt haar alles vragen. Ze helpt u met iedere keuze die u maakt.

Hebt u vragen? Passen de genoemde opties nét niet helemaal bij uw wensen? De wooncoach vertelt u graag wat er nog meer mogelijk is. Neem daarom vrijblijvend contact op.
Wooncoach Mariska van de Velde
Tel: 06 18 88 31 99
Email: Wooncoach@wonenalseenkeizer.nl

Neem contact op met uw wooncoach

Volg ons:

Volg ons op Facebook